1. Dangerous driving cause many accidents.
    Answer : Many accidents are caused dangerous driving
2. They cancelled all flights.
    Answer : All flights were cancelled
3. Someone made this cheese.
    Answer : This cheese were made
4. They invited you to the party.
    Answer : You were invited to the party
5. She is translating this book.
    Answer : This book is being translated by her
6. Some body has cleaned room
    Answer : The room was cleaned
7. They have poned the meeting
    Answer : The meeting was postponed
8. Somebody is using the computer at the moment
    Answer : The computer is being used at the moment
9. I didn’t realize that somebody recording our conversation
   Answer : I didn’t realize that our conversation was recorded
10. When we got to the stadium, we found that they had cancelled the game
     Answer : when we got to the stadium, we found that the game was cancelled
11. They are building a new ringroad
      Answer : A new ringroad was builded
12. They have build a new hospital near the airport
      Answer : A new hospital was builded near the airport
13. Somebody stole my bag
      Answer : My bag was stolen
14. Somebody was decorating the room
      Answer : The room was decorated
15. Somebody is following us
      Answer : we were followed
 
.jpg)
Tidak ada komentar:
Posting Komentar