1. i was talking so much at lunch that my food went cold
2. it shoulden't take long to repair your watch. come back on half an haour and i'll have it ready for you
3. i was very busy at work and i ended up buying all my presents in the week before christmast
4. it's a holoday in the USA on the 4th july
5. she put her head on the pillow, closed her eyes and at a moment was fast sleep
6.the children were still running around the street on midnight when they should have been in bed
Tampilkan postingan dengan label Bahasa Inggris Bisnis 2. Tampilkan semua postingan
Tampilkan postingan dengan label Bahasa Inggris Bisnis 2. Tampilkan semua postingan
Senin, 07 Juni 2010
Senin, 17 Mei 2010
Silly Politics
The politic condition in our country are still fragile and unstable. The recent case which had full attention from our press and always be the headline in many newspapers was the case of Century Bank. This issue was grrowed up faster than usual news because the procees of investigation session was open to press and also to all Indonesian people which could saw the session throught the television.In the procees of investigation session, we have seen that our political activities in our country still not professional. Many disagreement and other disturbing activities was happened st least 2 - 3 times in the morning session. Not only disagreement, often many disagreement change to chaos and violence. This activity ofcourse had the session disturbed. Just like disagreement between Mr Ruhut Sitompul and Mr. Gayus Lumbuun. If we seen on television, their was act like childs and try to stop each other to speak in the present of the session. This activities not only could disturbed the session, but it could disturbed wider to many sector of life in our country, such as economic, national-defens and banking.
Selasa, 11 Mei 2010
tugas bahasa inggris 2 Passive voice
1. Dangerous driving cause many accidents.
Answer : Many accidents are caused dangerous driving
2. They cancelled all flights.
Answer : All flights were cancelled
3. Someone made this cheese.
Answer : This cheese were made
4. They invited you to the party.
Answer : You were invited to the party
5. She is translating this book.
Answer : This book is being translated by her
6. Some body has cleaned room
Answer : The room was cleaned
7. They have poned the meeting
Answer : The meeting was postponed
8. Somebody is using the computer at the moment
Answer : The computer is being used at the moment
9. I didn’t realize that somebody recording our conversation
Answer : I didn’t realize that our conversation was recorded
10. When we got to the stadium, we found that they had cancelled the game
Answer : when we got to the stadium, we found that the game was cancelled
11. They are building a new ringroad
Answer : A new ringroad was builded
12. They have build a new hospital near the airport
Answer : A new hospital was builded near the airport
13. Somebody stole my bag
Answer : My bag was stolen
14. Somebody was decorating the room
Answer : The room was decorated
15. Somebody is following us
Answer : we were followed
Minggu, 11 April 2010
Tugas 1
Make a question of an answer.
1. Somebody hit me.
Answer : Whom did somebody hit?
2. Five students attended the meeting.
Answer : How many students attended the meeting?
3. Bus 10 goes to Bandung .
Answer : Which bus goes to Bandung ?
4. Mr. Adam found guilty.
Answer : Who found guilty?
5. The Teacher is teaching Biologi.
Answer : What is the teacher teaching?
6. All of the member of the commitee should come to the meeting at 10 o'clock.
Answer : When should all of the member of the commite come to the meeting?
7. The children like ice cream very much.
Answer : What does the children like very much?
8. This book costs $10.
Answer : How much does the book costs?
9. This bag belongs to somebody.
Answer : Who does this bag belongs to?
10. The lecturer explained the subject very clearly.
Answer : How did the lecturer explained the subject?
Langganan:
Postingan (Atom)
.jpg)